Descrierea detaliată a casei


Pensiunea Zenit este o casă familială de vacanță, echipată și dotată ca atare și în conformitate cu reglementările specifice din domeniu. Situată în partea nordică a stațiunii Băile Tușnad, pe versantul estic al defileului Oltului care desparte județele Harghita și Covasna. Stațiunea este pe DN12 și poate fi ajunsă dinspre sud prin atingerea orașului Sfântu Gheorghe, dinspre nord prin Miercurea Ciuc sau din partea de est trecând prin Târgu Secuiesc.


Pentru detalii despre cum localizați stațiunea și casa faceți click aici.


Casa poate găzdui 14-16 persoane în 7 camere cu pat dublu, fiecare modelat pentru a corespunde nevoilor a 2 persoane adulte. Fiecare camera dispune de propriul grup sanitar cu apă rece și caldă pe toată durata anului. În camere funcționează instalație de încălzire prin centrală proprie, televiziune prin cablu și internet WiFi.


Pe lângă camere se asigură acces și la celelalte facilități ale casei, printre care sufragerie, spațiu de servire a mesei precum și o bucătărie complet utilată.


Galeria cu imagini despre camere și facilități poate fi accesată de aici.


Posibiliate pentru parcare se asigură pe spațiul propriu, privat din fața curții casei fără costuri suplimentare.


Animale de companie în interiorul casei nu se admit. Pe de altă parte, fumatul în oricare dintre camere din incinta casei este interzis, pentru acesta există spațiu amenajat în curte și pe terasă.


Alte prevederi din regulamentul nostru intern găsiți aici.

Înapoi